www.necibe.com

28 Nisan 2011 Perşembe

kendi işinizin patronu olun nasılmı aşagıdaki yazıyı okuyarak

BUNDAN DAHA KOLAY BU BÜYÜKLÜKTE BİR İŞE SAHİP OLAMAZSINIZ!

1) SİZ ALAN ADINIZI ALIRSINIZ, örnek www.birtuslaal.com, www.ekostand.com, www.alisveriscambazi.com, www.evegelir.com, www.kekfiyat.com, www.ucuzfiyata.com, www.necibe.com ve benzeri gibi.

2-)490 TL. KDV. DAHİL ÖDERSİNİZ

3) SONRA SİTENİZ AÇILIR VE SİZ O GÜN BİLE PARA KAZANMAYA BAŞLAYABİLİRSİNİZ.

4-)İLK KAZANILAN GELİRDEN BİZ KESİNTİ YAPMAY




IZ VE SİZ TEKRAR BİZE ÖDEDİĞİNİZ 490 TL. Yİ GERİ ALIRSINIZ

5-)DAHA SONRA ELDE EDİLEN GELİRDEN EĞER KAZANÇ ELDE EDERSENİZ ,HAK ETTİĞİNİZ GELİRİN %40 NI BİZ, %60’NI SİZ ALIRSINIZ. TA Kİ BU PAKETİN BEDELİ OLAN 2990 TL. (KDV. DAHİL) BAKİYE KAPANANA KADAR KAZANCINIZIN %40'NI BİZ ALIRIZ. (Şirket sizi asla bu bakiye için borçlandırmayacaktır, Kazanırsanız kazancınızdan kesilecek, kazanamazsanız bize borcunuz olmayacak)

6-) DAHA SONRA ARTIK ELDE ETTİĞİNİZ HAK EDİŞİN TÜMÜ SİZİNDİR (HAKEDİŞLERİNİZ BROKER SATIŞ FIYATI İLE ALIŞ FİYATI ARASINDAKİ FARKIN %80'İ DİR).

7-) ARTIK İLERİKİ YILLARDA BU İŞİMİZ DEVAM ETTİKÇE BU İŞ İÇİN BİZE SADECE YILDA BİR KEZ HOSTİNG BEDELİ OLARAK 300TL.+KDV. BEDEL ÖDERSİNİZ. BAŞKA HERHANGİ BİR HİZMET BEDELİ ÖDEMEZSİNİZ.
# SADECE 490.-TL ÖDEYEREK SAHİP OLABİLİRSİNİZ?
Sanal mağaza fiyatı KDV dahil 2.990.-TL dir. Ancak Şirketimiz size burada yardım elini uzatıyor ve sizi bu yükten de kurtarıyor. Nasıl mı? işte böyle..

Hiç yorum yok: